viernes, 25 de octubre de 2013

Anunci FC Barcelona - Qatar Airways


L’anunci comença amb un pla general en un angle picat que es veu l’avió anant cap a "l'illa" del Barça. A continuació veiem diferents angles normals és a dir que estaiem davant la cara dels personatges que veiem en un primer pla. Després es torna a fer un altre pla general en un angle picat que ens ensenya la ciutat i un pla detall que ens ensenya les rodes de l’avió. 

Altra pla que trobem a continuació és el pla mitja que ens ensenya al subjecte de cintura per avall. Veiem, posteriorment, un angle contrapicat on la càmera està per sota del personatge on veiem a Neymar agafant la pilota. Altra vegada veiem un pla general que mostra a les persones que hi apareixen en el seu entorn.

Més tard veiem com es fa un pla detall quan Iniesta “chuta” la pilota plena de pintura cap a la paret, estan només enfocades les seves cames i la pilota, podem veure en total detall l’acció. I també es fa un pla detall en la pintura que va deixant la pilota a la paret; que després es converteix en un pla general que ens ensenya la pintura al complet i veiem que s’ha format una imatge.

A continuació es torna a fer un pla general en aquest cas de una imatge de Puyol que hi ha per la ciutat que ve acompanyat d’un pla detall de l’escut del barça que es trova a un costat del taxi on va l’hostessa. I es torna a fer diferents plans generals per mostrar-nos com es aquella ciutat.

Després de diferents plans generals veiem un pla detall de la pissarra que utilitza una dona per parlar amb una altra. Posteriorment, es fa un pla mitj de com Puyol ve corrent per agafar la planta que està caient. Durant aquesta acció es fa angle picat que es col·loca just damunt de la planta per veure com cau. I veiem en un primer pla com Puyol dona amb al cap a aquesta planta.

Altra vegada venen uns quants plans generals que mostren com està la ciutat en aquell moment en el quals podem veure una gran quantitat de gent en l’estadi. A continuació es fa un primer pla dels personatges en un angle normal el qual ens permet veure totes les cares per sobre de les espatlles. Es tornen a fer uns plans generals que ens permeten veure els jugadors entrant al camp i desprès un pla general de tot l’estadi on veiem que la càmera es va allunyant fins mostrar tota la ciutat i l’avió que se’n va.




No hay comentarios:

Publicar un comentario