viernes, 13 de diciembre de 2013

Autoevaluació

Durant aquesta assignatura he pogut, sobretot, aprendre sobre la web 2.0 i les seves utilitats, i a utilitzar i incrementar els meus coneixements sobre les competències digitals. Principalment he pogut aclarir alguns conceptes que fins al moment no tenia molt clar, com per exemple, què és una Wiki. 

La suma de aquestes noves habilitats apreses durant aquest temps en quan a les competències digitals, m'ajudaran en el meu desenvolupament de cara al futur.

El fet de què a classe s'expliqui la teoria i que a casa l'hagem d'aplicar a alguna mena de treball, ha fet que sigui un aprenentatge molt més significatiu. Podem conèixer molt bé la teoria però fins que no començam a posar-ho en pràctica, no ens adonem de les dificultats que això suposa. 

La Wiki com a treball en grup m'ha ajudat a seguir practicant i a saber treballar en grup mitjançant l'ús de les noves tecnologies. Mai havia fet un treball plenament digital, sense cap tipus de suport en paper. Ens ha ajudat a tenir una nova manera de treballar en equip i ens ha donat l'oportunitat de poder conèixer a gent nova; i de elles aprendre el millor de cadascuna a l'hora de treballar en equip per a poder aplicar-ho en un futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario